28 feb. 2011

- daaa mâne la ce oră ???

...examene... offf ...iară-şiiii... 'abia' am finisat sesiunea şi iată că a venit timpul să faci alte şpore / xerox la 40% că cel la 30...poate să te "chiorască" sau dacă te uiţi fiind încordat - rândurile parcă se împletesc unul în altul şiiii nu înţelegi niş oooo figă (pardon de expresie) / alţii se chinue de a transcrie informaţia necesară în word... ca apoi s-o transfere în telefonul mobil (sigur în dependenţă de posibilităţile acestuia) ...metode muuuuulte!!! în deosebi în arta de a te inspira din aceste copiuţe de un "deget" şi, în modul de a le barikada... în sens de a ascund - aici improvizaţia unui student se incintă de la un singur gând - unde? ce? de cine? de obicei fetele sunt mai ingenioase în acest plan ...explicaţia ar fi că baieţii nuuu fac şpore ei doar copie de pe ele :)!  problemuţă de "bază" a unui student care înainte de somn sau o eventuală tusofcă î-şi aduce aminte că:... mâne merge la examen..., eiii depinde... - totul depinde de profesor dacă e sever atunci - merită "atâta" efort, cheltuială de bani pentru minimalizare, înca tre să pregăteşti informaţia, sau şpore manuale "raritet" un fel de hand work - de cei mai sărguincioşi..., - la un profesor mai indulgent (practic sunt cei mai îndrăgiţi de "b(i)eţ(i)i" studenţi) - se poate nici... şpore de făcut... în sens că îţi iai caetul (dacă îl ai), xero-kopiile şi mob-ailu-l cu acces la google.com (ăsta mănâncă mai puţin din trafic).



...ce se bucură colegul de bancă ... mmm... şi cel din faţă multă "scârbă" nu are :)... deeeşi atunce vezi nu tot ce trebuie ci - tot ce-i scris






 - mă gândesc: sărmanu om... stând cu capu aplecat poate să i se ridice... ttttensiunea (am vrut să zic)...
- în sens de comoditate putem vorbi dacă .. colegu "po nişhiastiu" acceptă să-ţi ofere o mâna de ajutor...




- aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici nici ochelarii mei nu ajută :)...






Lasăm totul pe ultima sută de metri..., ne ocupăm cu lucruri secundare pentru că ele sunt mai atractive... cât şi mai plăcute...în mare parte... , facem azi ceea ce era de făcut ceva timp în urmă..., suntem ingenioşi cu alţii dar nu şi cu cei ce trebue să fim..., navigăm non-stop pe reţele de socializare (odnoklassniki/facebook /twitter/skzpe şi alte "formule" care în fine sunt prototipice) ... dar nu avem timp nici pentru somn - nemaivorbind de examenul de mâine... a da... apropo la ce oră eee?
Şi totu-şi ne place să fim studenţiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!