6 ian. 2011

tapat din suflet

Sărbători!!! O perioadă mult aşteptată de fiecare din noi - deşi... parcă maturi dar încă atât de mici şi sensibili la amintiri, în deosebi dintre cele mai frumoase amintiri copilăreşti  care vin pe neprins de veste cu o intensitate diagramică...-  dimensiunile căreia variază ca batăile inimi sau a circulaţiei sangvine... - la fiecare în parte!
De sărbători vă felicit pe toţi! Pe toţi pe care îi cunos şi pe cei... ce nu îi voi cunoaşte niciodată! Îi felicit pe cei cu care am vorbit măcar o dată şi acum ne salutăm din când în când sau ne surâdem în colţul buzelor; îi felicit pe cei cu care am vorbit dar acum... vorbim – separat de parcă nu am avea ce ne spune..., - vreu să spun că îmi cer scure şi că m-am simţit bine alături de voi! Îi felicit pe cei de la care am multe de învaţat şi care cu siguranţă vor lăsa urme în urma sa oriunde vor merge pe acest Pământ... şi vreu să spun că cred în ei deşi nu le-o spun, dar le admir din colţuri! Îi felicit pe cei care mă simpatizează şi... pe cei ce mă urăsc – doar astfel î-mi dau de înţeles că mai am mult de lucrat! Îi felicit pe cei ce ocupă loc în mintea mea... şi pe cei din poze... tot! Îi felicit pe cei ce nu-i voi felicita niciodată şi pe cei ce... o aşteaptă! Îmi pare rău că din tot ce vă puteţi dori vă pot dărui doar... cuvinte. La toţi le doresc să guste din plinu-l ciaşei împlinirii
şi a realizărilor colorate, şi ca anul 2011 să fie cu mult mai bun şi excelent ca alţii precedenţi, – plin cu armonie autentică, ascensiuni glorioase, şi perpetuă plăcere de la viaţă! Vă doresc mai puţine măseluţi stricate şi mai mult calciu în organizm, mai multă iubire şi amor... şi mai puţine eşecuri, mai buni prieteni şi mai puţină minciună, mai multă răbdare şi cu mult mai multe dorinţe împlinite! La mulţi şi fericiţi ani lume!!!